Varend Corso Vlaardingen 2020

Het Varend Corso komt op vrijdag 3 juli tóch naar Vlaardingen! Dankzij de inzet van VP, de Stichting Vlaardingen Partners, en met steun van het Ondernemersfonds Vlaardingen, zal Vlaardingen, net zoals de laatste jaren, tóch deelnemen aan het Varend Corso, naast steden als Maassluis, Delft, Den Haag, Midden-Delfland en natuurlijk Westland.

Eerder berichtte de organisatie van het Varend Corso dat Vlaardingen dit jaar niet zou deelnemen aan het jaarlijks terugkerend spektakel, dat dit jaar niet begin augustus, maar begin juli (dus vóór de meeste zomervakanties) zal plaatsvinden. Dit nieuws leverde gemengde reacties en vooral heel veel teleurstelling op onder Vlaardingers. Vlaardingen Partners wilde het daar niet bij laten zitten en kwam in actie.

In samenwerking met de gemeente en met hulp van het Ondernemersfonds Vlaardingen is het nu toch gelukt het Corso terug te halen naar Vlaardingen. Vlaardingen Partners hoopt daarnaast financiële steun te krijgen van het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o., om de boot geheel in het corso-thema: “It’s showtime!” te kunnen aankleden met bloemen, fruit en groenten. Vlaardingen Partners vond dat de stad deze kans niet mocht laten liggen: “Het Varend Corso is een feestje voor alle inwoners van onze stad. Jong en oud komt al jaar en dag naar de Vaart om te kijken naar de prachtige boten op het water. Gelukkig kunnen we er ook dit jaar met heel Vlaardingen weer volop van genieten!”.

Vlaardingen Partners is een stichting die mensen en organisaties verbindt. Zij bundelt krachten om Vlaardingen als stad aantrekkelijker te maken. De stichting richt zich op het ondersteunen van stadsbrede promotie en activiteiten, en werkt daarin nauw samen met het Ondernemersfonds Vlaardingen.

Categorieën: Uncategorized