Op vrijdag 17 mei vond de officiële onthulling plaats van een nieuw welkomstbord op bedrijventerrein Groot-Vettenoord. Wethouder Bart Bikkers plaatste een vrolijke plant in de onderliggende plantenbak als symbolische onthulling onder toeziend oog van onze bestuursleden en geïnteresseerden. De 5 welkomstborden bij de entrees van het bedrijventerrein (en op de Arij Koplaan) zijn onderdeel van een groter veiligheidsplan van het gebied, waar de gemeente Vlaardingen, de politie en Ondernemersvereniging Groot-Vettenoord (OGV) zich gezamenlijk voor inspannen.

Het welkomstbord heet bezoekers, bedrijven en werknemers een warm welkom in het gebied, maar waarschuwt ongewenste bezoekers voor de eerder geplaatste (en onlangs vernieuwde) beveiligingscamera’s.

Het bord is gefinancierd door OGV met gelden uit het Ondernemersfonds Vlaardingen en gerealiseerd in samenwerking met lokale bedrijven. Zelfs zo lokaal, dat de samenwerking volledig binnen het gebied heeft plaatsgevonden: Rreclame tekent voor het ontwerp en de productie van het bord, Voscon maakte de bijbehorende plantenbakken en zorgde ervoor dat het de bakken én borden op de juiste plaats kwamen te staan en tot slot verzorgde De Tuin het groen en zal dat ook onderhouden. Penningmeester Martin Eigenraam van OGV sloot af: “Fantastisch om te zien hoe de ondernemers in het gebied hun betrokkenheid tonen en we dit in een mooie samenwerking hebben kunnen realiseren.”

Wederom een mooie samenwerking, waarbij de fondsgelden bijzonder goed zijn besteed.

Categorieën: Uncategorized