Aanvraag indienen

In ieder gebied is één ondernemers- of winkeliersvereniging waarmee het Ondernemersfonds een overeenkomst heeft; deze verenigingen noemen we een GGO (Gebieds Gebonden Organisatie)Een aanvraag kan alleen worden ingediend door een bestuurslid van deze GGO via onderstaand aanvraagformulier. 

Neem voordat je de aanvraag gaat indienen het voorbeeld aanvraagformulier en de do’s en dont’s voor het aanvragen door.

Hierin staan een aantal handige tips!

Veelgestelde vragen

Hoeveel geld is er in ons gebied nog te besteden?

Het Ondernemersfonds houdt per gebied bij wat er besteed is en wat er nog over is aan budget. Een bestuurslid van een GGO kan via info@ofvld.nl opvragen welk budget er voor hun gebied nog beschikbaar is. 

Waar kun je het geld aan besteden?

Ondernemersfonds Vlaardingen is bedoeld voor projecten die bijdragen aan het ondernemersklimaat of die de leefbaarheid van Vlaardingen versterken. Bekijk onze nieuwspagina of facebookpagina hier publiceren we succesvolle projecten van de verschillende gebieden!

Wanneer weet ik of mijn aanvraag is goedgekeurd?

Als je de aanvraag hebt ingediend, ontvang je automatisch een bevestiging per e-mail. De fondsassistente controleert of de aanvraag compleet is en aan de voorwaarden voldoet. Daarna legt zij de aanvraag voor aan het bestuur. Het bestuur behandelt elke maand de binnengekomen aanvragen. Wil je dat je aanvraag tijdig in behandeling wordt genomen? Zorg dan dat je uiterlijk 10 dagen voor de volgende bestuursvergadering de aanvraag indient. Kijk in onze agenda voor de actuele vergaderdata.

Als het bestuur akkoord is, krijg je binnen een paar dagen bericht over het verdere verloop. Het Ondernemersfonds betaalt vervolgens de facturen aan de GGO uit of rechtstreeks aan de leverancier of dienstverlener van het project.