Uitnodiging gemeente Vlaardingen

De gemeente Vlaardingen werkt hard aan de gebiedsvisie voor de binnenstad, daarom nodigen zij u op zaterdag 25 november uit voor een inspirerende dag op het Liesveldviaduct! Deze dag neemt de gemeente u mee de toekomst in, met als vraag hoe kan het Liesveldviaduct er in de toekomst uitzien? Het viaduct wordt namelijk voor het weekend van 25 & 26 november* omgetoverd tot stadspark. Uw zintuigen zullen geprikkeld worden omdat u deze dag omgeven zult worden door groen.

*Het tijdelijke park op het Liesveldviaduct blijft ter inspiratie tot zondag 26 november 17.00 uur liggen.

Informatieborrel

Speciaal voor ondernemers en vastgoedeigenaren is er op deze dag van 17.15 – 18.00 uur een informatieborrel. Tijdens de borrel neemt wethouder Bart Bikkers (Economische Zaken) u mee in zijn droombeeld van de binnenstad. Ook licht hij toe welke kansen de omvorming van het Liesveldviaduct creëert, met name voor u als ondernemer en/of vastgoedeigenaar.

Wanneer?          Zaterdag 25 november 17.15 – 18.00 uur

Waar?                  Liesveldviaduct ter hoogte van Het Hart van Vlaardingen

Bent u ook benieuwd wat het Liesveldpark u zou kunnen brengen? Laat via een bevestigingsmail aan danielle.schilder@vlaardingen.nl weten dat u aanstaande zaterdag 25 november aanwezig bent bij de informatieborrel.

Bezoek www.vlaardingen.nl/liesveldpark voor meer informatie over de gehele dag.

We hopen u aanstaande zaterdag te mogen verwelkomen in het Liesveld park.

Categorieën: Uncategorized