Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

GGO Westwijk vergadering

woensdag 20 januari 2021 | 19:00 - 21:00

Beste ondernemer(s),

Hierbij nodigen wij u uit voor de vergadering op woensdagavond 20 januari 2021 omtrent het Ondernemersfonds en het trekkingsrecht dat wij als trekkingsgebied (postcodegebied 3132) hebben uit dit fonds. Het trekkingsrecht is het geld dat beschikbaar is voor ons GGO (gebiedsgebonden omgeving) en dat besteed kan worden aan algemene en gezamenlijke activiteiten en aanbestedingen die ten goede komen aan het trekkingsgebied.

De vergadering is voor alle ondernemers binnen dit trekkingsgebied. Om aanspraak te maken op deze gelden is het van belang dat uw mening hierin wordt meegenomen. Tevens zijn wij als trekkingsgebondengebied verplicht om ten minste eenmaal per jaar een vergadering uit te schrijven waarin men voorstellen kan indienen voor besteding van de trekkingsgelden.

De vergadering begint om 19:00 uur en vindt plaats bij Culinaire Slagerij Wapenaar, Dr. Wiardi Beckmansingel 29 te Vlaardingen. Een voorlopige agenda vindt u op de achterzijde van deze uitnodiging.

Wij verzoeken u vriendelijk om uw komst via winkeliersverenigingpleinwest@gmail.com aan te melden. Heeft u een concreet voorstel voor besteding van de trekkingsgelden dan kunt u dit indienen bij bovenstaand e-mailadres zodat uw voorstel kan worden opgenomen in de agenda van de vergadering.

BELANGRIJK: In verband met de corona-maatregelen zullen wij u maandag 18 januari a.s. via e-mail berichten of deze vergadering door kan gaan. Is het vanwege de beperkingen niet toegestaan om samen te komen, dan zal de vergadering online worden belegd. In dat geval zal er via Teams een digitale bijeenkomst plaatsvinden.

Met vriendelijke groet,

namens het bestuur van Winkeliersvereniging Plein West
wg
Edwin Wapenaar (voorzitter)
Sandra Peters (secretaris)
Arie Wapenaar (penningmeester)

Gegevens

Datum:
woensdag 20 januari 2021
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Categorie: