Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

GGO Plein-West: Jaarvergadering

woensdag 15 januari 2020 | 19:00 - 20:00

BERICHT VAN BESTUUR:

Beste ondernemer(s),

Hierbij nodigen wij u uit voor de vergadering op woensdagavond 15 januari 2020 omtrent het Ondernemersfonds en het trekkingsrecht dat wij as trekkingsgebied (postcodegebied 3132) hebben uit dit fonds. Het trekkingsrecht is het geld dat beschikbaar is voor ons GGO (gebiedsgebonden omgeving) en dat besteed kan worden aan algemene en gezamenlijke activiteiten en aanbestedingen die ten goede komen aan het trekkingsgebied.
De vergadering is voor alle ondernemers binnen dit trekkingsgebied. Om aanspraak te maken op deze gelden is het van belang dat uw mening hierin wordt meegenomen. Tevens zijn wij als trekkingsgebondengebied verplicht om ten minste eenmaal per jaar een vergadering uit te schrijven waarin men voorstellen kan indienen voor besteding van de trekkingsgelden.
De vergadering begint om 19:00 uur en vindt plaats bij Culinaire Slagerij Wapenaar, Dr. Wiardi Beckmansingel 29 te Vlaardingen. Een voorlopige agenda vindt u op de achterzijde van deze uitnodiging.

Wij verzoeken u vriendelijk om uw komst via winkeliersverenigingpleinwest@gmail.com aan te melden. Heeft u een concreet voorstel voor besteding van de trekkingsgelden dan kunt u dit indienen bij bovenstaand e-mailadres zodat uw voorstel kan worden opgenomen in de agenda van de vergadering.

UITNODIGING

 

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur van Winkeliersvereniging Plein West
wg

Edwin Wapenaar (voorzitter)
Sandra Peters (secretaris)
Arie Wapenaar (penningmeester)

Gegevens

Datum:
woensdag 15 januari 2020
Tijd:
19:00 - 20:00